• winnie
    #62
    "ki vagy te, hogy ezt kijelentsd? Egy kicsit sincs elborulva az agyad?"

    nincs, egyszerűen ez az igazság. még akkor is, ha nem veszed tudomásul.

    "a BBC magánkézben van, nem állami. Vagyis kereskedelmi TV. Ráadásul melyik BBC csatornára gondolsz, mert van pár."

    a bbc-nek van sok csatornája. az MTV-nek is akad kettő minimum.

    a BBC-re, mint tévétársaságra gondoltam és félrepolvastad, amit írtam. te nem állami tévékre kérdeztél, hanem közszolgálatira. Állami tévéről leginkább 89 előtt volt szó. Igen, akkor. (arról meg nem tehetek, hogy valahol a közszolgálat is van akkora nbiznisz, hogy magánkézbe kerülnek a tévék.)

    "Ezek szerint amit nem reklámoznak, az nincs."

    megint félreértettél. de közbe erősödik a gyanúm, hogy ilyen logikával mégsem éltél a kádás rendszerben. visszaszívom az egészet. a markeintg alapjait most nem szívesen magyarázom el, de ha gondolod adok netcímeket.

    "Te hol élsz?"

    a személyes szférát hanyagoljuk. engem sem érdekel a személyed, csak segítek rávilágítani a régi berögződések helytelenségére.

    "z ember elmegy az üzletbe, és látja a portékát, meg azt is, hogy mennyibe kerül. Ez alapján fog vásárolni"

    vannak ilyen impulzív vásárlások, ez így van. de sokan, mondjuk hogy időt spóroljanak nem fognak árcímkéket böngészni, hanem egyszerűen márkát választanak.

    "az utcán percenként viszont 10-30-ba ütközik az ember." - én az utcán a nőket nézem meg, nem a hirdetőoszlopokat fürkészem..

    a kecske és a só, gondolom, de ennek ellenére tudat alatt is rengeteg impulzus éri az ember, így téged is. megint nem én mondom, hanem nálad és nálam sokkal okosabbak.

    "itt kultúrális értékre gondoltam."

    rövid "u". ha érték alatt ezt érted, akkor ezt is írd. nem csak kulturális érték létezik. (rég rossz, ha valaki a tévéből akar kulturálódni.)

    "lol."

    no, igen. erős érv, meghajolok.