• tom69
    #57
    Eloszor is,aki ezt a cikket irta, annak fogalma sincsen az evangeliumi hitrol sem a bibliarol.
    Az IGAZ, hogy Isten 6 nap alatt teremtette az embert es az elovilagot, de a Foldet NEM!!!

    Ez vilagosan kiderul a Biblia elso soraibol.

    Ugyanis a mostani elovilag teremtese elott mar kellett leteznie a Biblia szerint egy masik vilagnak, amit Isten itelete sujtott.

    Ugyanis amit a Biblia elso soraiban olvasunk az ugy irja le a fold ujjateremtes elotti alapotat, hogy kietlen es puszta, ami a Bibliaban mindig az Isten itelete altal sujtott helyek allapota.

    Szoval nyugodjatok meg materialistak, hogy a Biblia nem allitja magarol a foldrol, hogy az csak 6000 eves, es biztos vagyok benne, hogy azok a kreacionistak, akik tisztaban vannak a Biblia kinyilatkoztatasaval, azok is tudjak, hogy a kb 6000 ev az nem a Fold teremtesenek a korat, hanem az emberiseg tortenelmenek a korat jelenti.

    Errol lehet a vegtelensegig vitatkozni, tagadni, tudomanytalannak beallitani, gunyolni, de akkor sem a hitetlen, materialista es felrevezetett emberek velekedesei fogjak meghatarozni, hogy volt-e teremtes vagy nem, mert aki Ismeri Istent, akinek van SZEMELYES KAPCSOLATA ISTENNEL az tudja, hogy a Biblia szorol szora igaz.

    Ezen most ki lehet akadni, lehet gunyt uzni belole, de ezt csupan azert teszik a materialistak, mert az o vallasuk a materializmus, az evolucionizmus.

    Mert AZ EVOLUCIONIZMUS EGY VALLAS, ugyanis semmi tudomanyos alapja nincsen, hatalmas tevedesek es tudomanytalan allitasok vannak benne!!!

    De az iskolaban tenykent tanitjak, es ti meg elhittetek ezt is anelkul, hogy egy kicsit is utananeztetek volna annak, hogy ez tudomanyosan megallja-e a helyet vagy sem.

    Igen jol olvastatok!
    Azevolucionizmus is egy VALLAS, mert semmi tudomanyos alapja nincsen, nincsensemmi bizonyitek es nem is lesz soha ennek a beigazolasara.

    Tudom, hogy ezt igy nem hiszitek el, de jarjatok utana es ne szajkozzatok ezt a sok materialista ostobasagot, mert ezen nevetnem kell.

    Ugy felre vagytok vezetve, hogy meg buszkek is vagytok ra, kozben nem is sejtitek, hogy pl Amerikaban milyen sok ujjaszuletett evangeliumi kereszteny van.
    Ez persze nektek nem mond sokat...
    Ott nem olyan materialista Marxista hazugsagon nottek fel sokan mint a keleteuropai orszagokban.
    Azert beszeltek igy, mert egy Istentagado atmoszferaban nottetek fel es azt hiszitek, hogy ez igy van jol es aki nem ugy gondolkodik mint ti az teljesen hulye.

    Pedig nagyot tevedtek!!!

    Ti is Isten teremtmenyei vagytok, es amikor majd kileptek a testetekbol es atleptek az orokkevalosagba akkor majd nagyot fogtok nezni, hogy miert leteztek meg mindig es miert kell Jezus ele allnotok es beszamolnotok arrol, hogy mit es miert csinaltatok a foldi eletetekben.

    En nem egy vallasrol beszelek, hanem arrol, hogy Jezus azert valtott meg benneteket is, hogy ki tudjatok jonni a hitetlensegbol es termeszetfolotti modon kapcsolatba lephessetek Istennel, a Teremtovel.

    Ha ez megtortenik veletek is, akkor nem lesztek tobbe hitetlenek, mert Isten termeszetfolotti modon belep az eletetekbe es akkor ti is meggyozodtok Isten termeszetfolotti valosagarol Jezus altal.

    A vallas az valoban nagy akadalya a hitnek, mert Istenrol beszel ugyan, de nem vezet el benneteket az Isten megismeresere, csak ködösít es felrevezeti az embereket.
    Igen a vallás, élén a Katolikus egyhazzal !!! mar 2000 eve felrevezeti az embereket Isten felol, es a fejlodes akadalya volt mindig is!

    En arrol a hitrol beszelek, amit Jezus hozott el 2000 eve.
    Jezusba vetett hit altal megkapod azt a termeszetfolotti hitet, ami kiemel ebbol a hitetlen allapotbol, de ehhez neked kell Isten fele lepned es akkor
    Ő ki fogja magat jelenteni neked.

    Ez ugy tortenik, hogy be kell hivnod Jezust a szivedbe, az eletedbe es Őt meg kell vallanod Urnak, mert aki az Urnak a nevet hivja segitsegul az üdvösséget, örök életet kap!!!

    Persze ehhez az kell, HOGY MEG AKARD ISMERNI AZ IGAZSAGOT, es nem a betanult demagog hitetlen dumakat kell szajkozni, hanem azt felre kell tenni!


    EZT AZOKNAK A KEVESEKNEK IROM, AKIK TENYLEG KERESIK AZ IGAZSAGOT ISTEN FELOL.

    Roviden ennyi :))