• DarkLyrics
    #55
    aki kettőezer hétben még képes egy zagyva, többsörösen átírt és hamisított könyvből bármit kiolvasni, ami erre a világra vonatkoztatható, és még képes aszerint is rendezni az életét, az legalább szánalmas, de leginkább veszélyes.
    ne feledjük, hogy a vallás az ami erőszakot terjesztett a földön, a vallás az ami szembeállítja az embereket, és a vallás az ami gátolja a haladást.
    Egyértelmű, hogy a biblia pár éhes, és pénzéhes lusta tahó "pap" kreálmánya, akik szívtelen és embertelen módon használták ki az akkori emberi ostobaságot, és mivel az emberek egy része még ma is ugynaolyan ostoba mint a földműves parasztok meg nincstelenek 2000 éve, jól meg is él belőle. Ezt a könyvet a mein kampfhoz tudom csak hasonlítani, bár kétségtelen hogy a módszerek itt rendkívül fondorlatosabbak, és ennélfogva aljasabbak is. A vallás meghalt. 2007-ben nincs rá szükség. Hogy HITre van-e? JÓ hitre van. De azt, amit ezek a szánalmas, kipacsulizott kövérfejű nyugdíjasok közvetítenek a 6 nappal, meg a megváltással, arra csak annak van igény, aki ostoba. Már bocsánat.