Bones (2005)
  • Harly18
    #22
    Hogyha már ennél a szavankénti kielemzéseknél tartunk....

    "akkor javítsd. az imdb-t a userek editálják, te is megteheted. (és éppen ezért nem megbízható adatbázis és elsődleges forrásnak használni hiba)"

    Erről gőzöm nem volt, azt hittem ez egy hivatalos adatbázis

    "Egyébként amiket én láttam nagy bukásokat sorozatokban, azok mind 2 évadot éltek meg,"

    Úgy gondolom, hogy a csatornák ha már megrendeltek egy sorozatot, akkor jó esetben leadják még akkor is, ha a kutya nem nézi meg. Max a késő órákban. Van, hogy az első évad tetszik a közönségnek, s közben megrendelik a másodikat. Aztán lehet, hogy az első évad végére már tized annyian nézték, de mivel megrendeltét a következőt, ezért leadják. Persze ez csatornától isfügg. Ez érvényes erre is:

    "ha a nézettség pocsék akkor 2-3 rész után lelövik a sorozatot. nincs olyan ütődött csatorna, ami műsoron tartana egy bukást."

    Nem foglak meggyőzni, én igy gondolom, persze irhatnám oldalakban is, talán könnyebb lenne megértetni, mire is gondolok, s lehet tévedek, de ez a mondatonkénti kielemezgetéseid arra utalnak, hogy nem tudsz kompletten reagálni egy gondolatra, s nem látod át sem a te érveidet sem másokét, ezért nem is tudod megérteni, s talán elfogadni azt, hogy másoknak is lehet véleménye, még akkor is ha az eltér a tiédtől...

    De biztos hülyén gondolom, mert ha jól sejtem, akkor te a sorozatok nagy ismerője vagy....