Red Ocean
-
Silent Knight #106 sziasztok. megosztom a tapasztalataim a játék indításával és nyelvbeállításával kapcsoltban, mert elég sokat szívtam vele én is, mire rájöttem a turpisságra XD: szóval német verzió telepítve, crack itt: ---> http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=RED.OCEAN.V1.0.ENG.VAMPYRES.BACKUPCD.ZIP] , (bocsi, friss reg, nem linkelhetek) miután crackeltél, és fekete képernyőt kapsz, és a játék csak nem akar elindulni, és ESC-re kifagy, a teendők: a telepítési mappán belül lévő Movies mappa átnevezése (pl: Movies-h, vagy bármi más) vagy törlése. Ezzel elesünk a bevezető animtól, de semmi baj, az ösze többi átvezető ingame, működni fog. A német nyelv szépségeinek mellőzése. FIGYELEM! Ha átváltasz angolra, SEMMI beszéd nem fog szólni, nem hallasz semmi információt!!! de legalább angol lesz minden. szóval átváltás: dokumentumok/red ocean mappa. itt a red ocean.ini megynitása (Jegyzettömb/Notepad jó) és a Language=DE átírni Language=EN . játék indít és örül XD az angol hangokkal nem kell foglalkozni, de érdemes németen hagyni, mert így egy csomó infot fogsz hallani (pl a főhős hangját, amitől szétröhögöd magad, olyan hülye XD), igaz, középszintű német nyelvtudás nem árt hozzá...