• Tetsuo
    LOL
    "És még mindig nem értem miért is függne bármilyen emberi viselkedés a bőr melanintartalmától."
    Ilyet szerintem itt senki nem mondott, csak idióta szkinhedek, meg neonácik szajkózhatnak ilyet, aminek semmi tudományos magyarázata nincs, persze.

(Természetesen a gének 1xre több tulajdonságot is befolyásolnak, ez lehet akár a bőrszín és a bűnözésre való hajlam is (rohadt kevés eséllyel), de a bonyolult összefüggések miatt még kevesebb esély lenne a megnyílvánulásra és természetesen ma nem tudható h éppen nem-e a fehér bőrrel erősödik. De mondom ez teljesen jelentéktelen.)

Hogy kinek milyen a bőrszíne, az a viselkedés erkölcsi megítélése szempontjából teljesen mind1. (De a viselkedésnek ha más szempontot vizsgálunk, akkor 1értelműen lehetnek különbségek, pl a szőke hajúak, kimértebbek; a barnább bőrűek pedig tüzesebb természetűek lehetnek. Ez önmagában se nem jó és se nem rossz tulajdonság, sőt pl nekem az utóbbi tetszik.)
    DE hogy hol nő fel az gyerek, milyen kultúrkörnyezetben, mit lát a szüleitől és milyen hagyományokat ad tovább a saját gyerekeinek az mindennél fontosabb!!!!!!
    És most inkább nem sorolom a több ezer példát amit itt Győrben és környékén tapasztaltam, csak azt kívánom neked, Te is kerülj néhány olyan szituba, amilyenbe én, és akkor megvilágosodsz; akkor hiába nyomja a sok agymosó szarságot a TV2, akkor Te már tapasztaltad!!