• Sanyix
    #11
    LOOl miről beszélnek ezek? Én szívesen váltanék kábelre, mert kicsit unom a dsl-el való gondokat. Bár ez sem a technológia hibája, hanem a trékomé, ami rohadó csavart érpárnak nevezett egyenes telefonkábelekkel, több km-es központtól való távolsággal veri magát az általában elméleti 8 mbitjére. Mivel itt ugye nincs cselló (bp III. ker) , dsl-en kívül csak tkábel van. Egyébként a csellóéknek sem kéne a mellüket verni a sávszéljükkel kb a légypöcs elérhetőségük mellett! omg még budapesten se mindenhol elérhető, egész kerületekben...
    Na szal ugye ott a trékábel, ott a fincsi ~100mbitre föl le irányban képes kábel de mit adnak ebből? Szaros 1-2 mbitet, aztis a mocsok tréonlány a ami dsl-nél is a legdrágább és itt is ugyan annyiért adja a netet, radásul még kábelen ott az a szép kis 40? gigás korlát. Így még ha a dsl nem is megy a csomagnak megfelelő sávszélen, akkor is jobban megéri a trékábellel szemben.
    Hülye idióták, simán brutális versenybe kezdhetnének a cselóval, de még a dsl csomagok sebességével sincs szinkronban a sebességük, és még drága is, és korlátos. Mi a fenéért nyomják ennyire a dsl-t a kábel rovására mikor ott van a zsír rendszer?