#11(...)Nem kis SE-ja volt, és vadi új. Hiba: állandóan lefagyott. Nő: Már megint software-t kell frissíteni? Ez már a harmadig ebben a hónapban...
Szerintem te inkább Nokia szervízben járhattál :) Jó, mondjuk az alsó/középkategóriás Sonyericssonokat nem ismerem, de két éve amióta P900-910-et használok, egyszer nem voltam telefonszervízben, de még csak egy master reset sem volt. Megbízhatóbbak mint egy windowsos PC...
de egy Apple cuccal nem lehet összehasonlítani.
Hát persze hogy nem lehet, de miért is akarnám a Ferrarimat egy vacak mercihez hasonlítani? :) (most nem az átlag SE telókra gondolok hanem a "business class" P-szériára.
több hónapos tudatos tesztolvasás/gondolkodás után döntöttem a Sec. gen. shuffle mellett.
Akkor te a tisztelendő kivétel vagy :) De a többség a "hűdemenőazájpod, anyuciléccivegyélnekemeggyet mert már mindenkinek olyan van" elv alapján gondolkodik. Én például ha rohadt sok pénzem lenne és csak zenehallgatásra akarnék venni valamit akkor talán vennék egy ipodot. A pénzt nem sajnálnám, mert nem egy hétre veszek ilyen kütyüket, csak nekem nagyobbak az elvárásaim, és egy PDA meg egy iPod együtt már húzós lenne. Úgyhogy inkább egy komolyabb PDA.