Nem mindenben értek egyet. Nekem is iPod-om van, értek hozzá, szóval elvileg a "tiszetelet a kivételnek" kategóriába tartozok. Mikor rákötöm egy másik gépre, kérdez a szoftver, hogy akarom-e szinkronizálni avagy sem. Namost: mindenki tudja, hogy akkor az addigi adat elveszeik. Ha valaki elolvasva az üzenetet vagy éppen elolvasás nélkül az igen-re kattint, azzal egyetértek, hogy hülye! Velem soha nem fordult ilyen elő. Különben azért gyártanak 80 GB-os iPod ot, hogy nagyon sok minden ráférjen. Nyugodtan használhatnám akár DVD rip ek tárolására is, ha olyanom lenne. A SonyEricsson igazán nagy tudású, desig-os telefonokat gyárt, de egy Apple cuccal nem lehet összehasonlítani. Volt már pár mobilom, és a SE-ok nagyon hibásak. Egyszer a szervízbe állt előttem egy nő, és beszélgetett a "mesterrel". Nem kis SE-ja volt, és vadi új. Hiba: állandóan lefagyott. Nő: Már megint software-t kell frissíteni? Ez már a harmadig ebben a hónapban... "Mester": Hát igen. Következőnél kuka. :) Na ennyit erről. Nem teljesen vagy tisztában vele, hogy mit mondasz, ha az iPhont egy SE hez hasonlítod. Persze van amiben egyetértünk.
U.i.: Nem azért vettem iPod-ot, mert birka vagyok, és nem tudom, milyen rohadt széles a választék, több hónapos tudatos tesztolvasás/gondolkodás után döntöttem a Sec. gen. shuffle mellett.