• sathinel
    Mivel a pedofília egy betegség ha még nem halottál rólla, ezért nem hinném hogy felvonulást fognak rendezni. Sok AIDS beteg is van mégsem járkálnak tüntetni, és mutogatni magukat. Van elég bajuk. Bár itthon még a füvet is ugyanabba a kategóriába sorolják mint a heroint... Itthon nem léteznek árnyalatok, csak fekete, vagy fehér valami. Nállulnk csak végletek vannak. A baj hogy USÁS mentalitást veszik fel itthon inkább mint az EU módit. Nemsokárra ha a pártokon múlik és a nép nem veszi észre hogy megvezetik, akkor szépen mi is elbutulunk az amerikaiak szintjére. És pont azok ugatnak amerikai törvények után akik a legnagyobb magyarnak hiszik magukat....
    Nekem is volt 20-21 évesen 17 éves barátnőm. Még az apja is tudott róllunk. Most szerinted én is pedofil vagyok? 3-4 év nem nagy küllönbség, de ez a fos törvény szerint máris 2000 évre lecsuknak. Gondolkozni nem kell csak azt üvöltözni hogy pedofil, és máris megvan a támogatás. Akinek gyereke van az meg nem lát mást csak hogy nehogy bántsa valaki a gyerekét, de nem gondolja végig mi is történik ez miatt. De az hogy a gyerekeknek alig van lehetőségük megvédeni magukat akár a saját szüleiktől az senkit nem érdekel. A betörők ellen sem védenek a zárak, törvények. Aki beteg az az is marad. De ez miatt mindenkit lebüntizni......