feamatar#19
feltételezem hogy minden gámát becsületesen megveszel, ebben az esetben hosszú távon PC éri meg. Középkategóriás semmi, extra. Lehet hogy nem fognak futni maxon a gámák, én szeptemberben vettem egy konfigot 120éer, az Oblivion HDRel fut rohadt jól , akkora látótávval hogy ihaj(X1600 512 RAM :D, nagyon jó kis kártya). A PC akkor éri meg, ha becsületesen veszed a gámákat, ha nem akkor is(elvégre egy PS3 gáma azért úgy átlagban 2x annyi mint PCs), amennyit fejlesztessz gépre az kb 1 év alatt kiegyenlítődik a játékárkülönbségből.
Inkább azon gondolkozz mire kell a cucc, ha JRPG meg japán cuccok, akkor PS3, ha nyugati játékok vonzanak XBox 360( én is ezt választanám) vagy ha inkább az új megoldások akkor Wii(ami a legjobb választás lehetne,ha grafikája jobb lenne, meg nem lennének rá drágák a játékok ami pofátlan lehúzás, mert a másik két cégnél veszteséges a konzol gyártása,[talán az MSé nem),és erre fogják drágább árakat...)
A PC meg akkor jó ha nem csak játszani akarsz, vagy mert várod a STALKERt mint én :D, meg mert a PC az jó:D