• dez
    Hát nem tudom, ez működne-e így, hogy egy külön PC platform játékra, és külön egy minden másra...

A GPU-t éppen az AGP miatt nem használták másra. Hogy már itt van a PCI-E vagy 2 éve, és még mindig nem tele minden GPU-s gyorsítással...? Hát istenem, mindenhez idő kell, tanulás, stb. Ezen már sokan túlvannak, már kezdenek szivárogni a dolgok. Ha csak most jönne, mától számítva 2-3 év lenne.

A gpgpu.org-on gyakorlati dolgok vannak. Jahh, hogy a te egyéni dolgaidhoz - perpillanat - nem passzolnak...?

Mire jó a DX(x+1), ha egyszer 1-2 évig semmi sem használja ki...? Miért nem akkor adják ki, amikor már minden program kihasználja? :)
    Minek adák ki a DX(x+2)-t, amikor még éppencsak elkezdik használni a DX(x+1)-et?

A kérdéseid kicsit naívak. Nyilvánvalóan a gyártók is akarnak mindeközben némi profitot is termelni.

Minek kellett neked az elsők között PCI-E-re állni? Csak nem azt akarod mondani, hogy amikor az elsők között átálltál PCI-E-re, azt vártad, kapásból megtáltosodik tőle a gép? :D Én pl. csak tavaly év vége felé álltam át, mert már megérett az egész konfig a cserére...