Otthoni felhasználás nálam a pc esetén a videozás és a játék :) Ennyit szeretnék otthon a PC-vel.
Én a MAI alkalmazásokról beszéltem, eleget hallgattam évekig, h mire képes egy GPU, de a generáciok csak jöttek és semmi nem használta ki: a játékokat kivéve, melyek viszont a pci-e-t egyáltalán nem vették igénybe. Kérdem én, minek kellett évekkel ezelőtt megvennem ezt a "remek" ujitást? Most megevszem a 2.0-t, de akkor az 1.0 végülis minek volt?
GPGPU.org nyilván számomra magas/tudományos, én GYAKORLATI alkalmazásokat várok el, pl egy normálisabb mpeg4-avc dekoder már meggyőzne ;-)
"Valami érv? Mert az AGP (1x) PCI-hoz képesti 2x-es sávszélére (33MHz vs. 66MHz) semmi szükség sem volt... ;) Nem akarsz véletenül R600-at PCI-re? :)"
Akkoriban tényleg nem volt szükség AGP-re, pláne a gagyi 1.0-nak nem volt értelme. Lett egy elméleti lehetőség AGP texturázásra, amit a gagyi sávszél(rossz directx/vga megvalositás!!!) miatt semmi nem használhatta.
Csak a mai játékok érdekelnek, igy is már több mint egy éve kifizettem a technologiát, baj h szeretném látni a gyümölcsét? :-) De nem, inkább jön mindenből a 2.0, az 1.0 pedig miért volt? Minek volt pcie? sata1? ddr2-667? Ezek nem hoztak semmit, akkor minek kellett elterjeszteni/ránkerőszakolni?
Nyilván a kérdés költői, talán populista is, ahogy irtad :)