• arty
    Ahogy irtad, LENNE értelme a pci-e nek, csak pont nem a vga-k esetén. De mit lehet ma kapni VGA mellett a pci-e bővitősinbe? kb semmit, ami van ott sincs választék... És mégis melyiket erőltetik EGYEDÜL? (1950pro előtt nem volt szinte értelmes(értsd: jó ár/telj.) agp-s kártya agp-be)

Amit leirtál az AGP ellen: elméletben igy van, gyakorlatban még a mai játékok sem használnak semmit ebből: AGP-s kártyákon meglepoen NINCS lassulás ergo a pci-e 0 kihasználtsággal megy a gépedben. Directx10et meg hagyjuk, már a dx5-6 táján is eljátszottunk pl az AGP texturázás gondolatával, akkor épp a PCI ellen kellett valami érv... h mennyire lesz a dx10 modszereinek létjogosultsága, majd évek mulva meglátjuk.

Egyéb alkalmazások??? Na, ez a duma hány éve is megy??? :D Nekem most 0(!) gpu-t használó program fut a gépemen, meglepne, ha valakinél ez a szám itt 1(!) lenne ... jahogy, majd egyszer lesz belőle valami??? Aham ...

ncq: ph! tesztek szerint sem olyan egetrengető, de a sata1-el még ugy ahogy meg is barátkoztam a vékonyabb kábelek miatt ...

amit irtál, a párhuzamos adatolvasás/irásrol: én sem értem, ahogyan a flashmemok esetén szintén nem értem miért nem szervezik ugy a cellákat, h a vezérlő egyszerre irjon/olvasson rengetegbe ...

"MARKETINGES HAZUGSÁGOKAT GYÁRTÓ RÉSZLEG-ek által felvázolt jövőkép" - a marketing/reklám által sugallt "neked ettől milyen jó lesz" tipusu baromságokra célotam. amikor pl a sata2 "dupla sávszélességgel" van promozva, az ostobák kiragadnak egy megugró számot és arra épitenek promociot... számitástechnikban majdnem egyedülállóan erre épül minden, csak meg kell nézni egy vga vagy alaplapi dobozt :)