• NEXUS6
    #55
    "Sok gyarto ugy velte, hogy erre az igenyre a jo valasz a multimedia center PC. Sorry, rossz valasz. Senki nem akar egy ujabb PC-t bepakolni a hifitoronyba."

    Alapvetően igazad van. A hagyományos szórakoztató-elektronikai cuccosok, teljesen más human-machine-interface filozófiára épülnek, mint a PC általában. A PC kiváltotta a férfiak barkácsöszteneinek levezetését, amit régebben az autó biztosított. A HiFihez Tv-hez, DVD lejáccóhoz, viszont továbbra sem szeret nyúlni még a barkácsember sem, legalább is ahogy két-könyökig turkál a PC-ben azt ezekkel nem teszi.
    Csakhogy pont ezek az emberek ebben az esetben is elutasítanak, egy ilyen vedd le a polcról, vidd haza és csatlakoztasd megoldást, mert ők nem a tv "meghosszabításának" tekíntik. Ha pedig a számítógép meghosszabítása, akkor viszont túl fapados, árához képest igen csak átlagos teljesítményt nyújt.
    Ez a doboz nem mindenkinek ideális, és a piacon szerencsére vannak olyan termékek amikkel ez kiváltható. Igaz azoknak általában rosszabb a marketingje.

    Az Apple egy dologban télleg forradalmi, a marketingben, sok emberrel elhiteti, hogy megtalálta a megoldást a fenti problematikára, létezik olyan számítástechnikai eszköz, ami a egyszerűen kezelhető, sok funkcóval rendelkezik, nem kell barkácsolni, és még is csúcstechnológiát képvisel.

    És igaza van, tényleg létezik ilyen eszköz és valóban óriási piacot jelent, rengeteg pénzt lehet kihozni belőle de nem almatévéneknek hanem valamilyen konzolnak hívják.