• csorfab
    #40
    Az Apple Mo.-i supportjáról jobb nem beszélni, az valóban förtelmes és szánalmas.

    Szerintem az Apple nem szar. Minde hardwareben, de főleg szoftverben elég a toppon van (előbbivel szoktak azért lenni gondok, lásd Macbook sárgulás, nano karcosodás, stb), de abban egyetértek hogy kurva nagy hype van körülötte, néha engem is rohadtul zavar, főleg amikor a PDAMánián olvasom egy PMP-ről, ami annyiban hasonlít az iPod Nanora, hogy kicsi, hogy "ismét egy ipod nanora hajazó termék...blabla".

    Az, hogy az SG-n miért kiemelt cikk az iPhone megjelenése, nagyon egyszerű. Mivel van ez a marketing az Apple körül, gyakorlatilag minden emberhez eljutott az iPhone híre, még a kemencén lakó 70éves nagymamámhoz is, ezért KERESLET van a róla szóló cikkek iránt. Az SG meg ezt a piaci igényt figyelembe véve rakta ki főcímnek.

    Ugyanezen az alapon meg lehetne kérdőjelezni bármi más főcímmé tételét is, pl a Vista megjelenését, a magyar vista megjelenését, etc.

    Vannak azért olyan siteok is, ahol objektívan írnak róla. Csomó helyen ha jókat írnak róla, az azért van mert tényleg jó. Ezt olyan nehéz elfogadni? Valóban nincs bennük _túl sok_ innováció, de ami bennük van, az nagyon jól használható, egyszerű, célratörő, kényelmes, és szép. Igen, van akinek ez utóbbi is számít.

    Így hirtelen ennyi jutott eszembe..