juniorjb#18
Az Avast nekem GYENGE volt, hiába figyelt mindent. Internet kávézóban fel volt telepítve és tőle nagyon sok trójai bejött. Igaz vírussal probléma nev volt, csak trójaiakkal. A Norton ... , eszi a gépet de dolgozik, aki azt szereti ha a P4-ből P3 lesz, annak ajánlom hogy rakja fel . Az AVG meg elég gyengécske. A Kaspersky nekem a NOD alatt vizsgázott. A NOD-dal meg vagyok elégedve (eddig). Nem eszi meg az erőforrásokat, meg be lehet állítani hogy dolgozzon úgy mint a norton(ketté kapja géped), vagy csak minimálissan terhelje a géped. Most per pill egy cirka 30 gépen tudom hogy NOD van és tudom hogy belőle legalább 25ember 1szerű user. Habár én tegnap beengedtem egy trójait, a NOD nem vette észre de én manuálissan ki tudtam iktatni. Majd elküldtem a NODosoknak hogy szórakozzonak vele . Kell egy tűzfal, nem a windowsba épített, hanem másik (van nagyon sok. pl kerio,zonealarm, stb), meg egy NOD és szalad a gép, meg meg is van védve. Én per pill nem raktam fel másikat, és ezért tudott nekem elszabadulni a trójai (kül.ben crack-ben volt benne zippelve, és én lefuttattam, LOL)
Ennyit az AV-sokról, nekem ilyenek a tapasztalataim.