egy biztos, ha van penzed, es csajt buliba meg akarsz hivni valamire, akkor tokeletes valasztas
Van is rola egy kis tortenetem. Havernak volt szokasa erre meghivni a csajokat.. mindig sikere volt. Igy tett az egyik ismerosommel is (bevittem a barati tarsasagba), aki viszont nem szerette ha meghivjak, csak ha visszahivhatja, igy az arrat tudakolta. Emberunk azt mondta neki, hogy az ottani arakhoz viszonyitva csupan 2 sor, nem veszes.
Na par hettel kesobb haver nem jott velunk, en mentem a lanykaval. Kerdem mi finomat inna, de csak ovatosan mert nincs sok penzem. Mondta hogy malibu kolaval, nem draga, ket sor ara. Nezek a penztarcamba, jo annyi meg van.
Pulthoz lepek, kikerek kettot, csajszi kitolti es mondja az arat. Na puff, egyet nem tudtam kifizetni, olyan rohadt draga volt (epp gazdasagi csodbe voltam na, nem akartam en penz nelkul bulizni, csak egy 3-4 sorre kiugrani). A pia osszekeverve, vissza onteni ugye nem lehet. Na mi legyen.. probalok elosonni, de csajszi hivja a fonokot.
Fonok lehet 2 meter magas, 1,5 meter szeles, nyaka nincs, de kopasz gonosz feje az van. Na mondom, engem itt olnek meg.
Emberke szerencsere aznap mar kigyilkolta magat, eletbe hagyott. Megitta az egyiket, a masikert elkerte a penzt ami nalam volt, es megigertette, hogy legkozelebb jovok es megveszem az egesz uveg malibut.
Vegul a csajnak lett piaja, en meg tobbet oda vissza nem mentem.