• Indigo
    "Ha viccesre akarja valaki venni a figurát, akkor csinálja S.W.I.N.E. stílusban - arról legalább nem az jött le, hogy "nem volt ötletünk, ezért szóltunk a designereknek, hogy vegyék viccesre a figurát, mert arra nem lehet azt mondani, hogy irreális és nem úgy néz ki, mint a való életben/más játékban"."

Nekem is valami ilyesmi jutott eszembe. Ha már poénosra veszik a figurát, akkor azt úgy oldják meg, hogy ne valami eklektikus maszlag legyen a végeredmény. Ez ilyen félig komoly, félig humoros formában szerintem elég kiábrándító lesz. A SWINE-t viszont tényleg eltalálták minden szempontból, kiváló grafika, vicces beszólások, remek hangulat, de ott eleve minden a komolytalanságra, a humorra volt felépítve. Itt nem igazán ezt látom, a képek alapján egy komoly játékra számítanék, el sem tudom képzelni, mi lesz ebben olyan szellemes.

A Warcraft 3 látványvilágát illetően nem egyezik a véleményünk :) Nekem tetszett. Eleve nem akartak valósághűséget a Blizzardnál, inkább amolyan stílusos rajzfilmszerű, képregényszerű világot teremtettek, ami szerintem bejött.