• Gauge
    #14
    Lehet, hogy csak én vagy paranoiás, de...

    sajnos a helyzet ennél sokkal rosszabb. Sajnos az általunk élt társadalom elindult az 1984ben felvázolt társadalom felé. Ne dohányozz itt, ne dohányozz ott. Ne igyál itt, ne igyál ott. Ne sétálj itt, ne sétálj ott. Ne nézd ezt, ne nézd azt. Ne gondold ezt, ne gondold azt.

    Én kezdek egy kicsit félni. Mikor évekre zárnak be illegális másolásért - ÉVEKRE - , gondoljatok csak bele. Elismerem , hogy nem szép dolog, de bazzeg évekre, de még egy évre sem! Nem tetted tönkre senki életét. Max pénzbírság, MAx!. Ezzel emberek életet teszik tönkre, míg a "megkárosított vállalatok" így is hatalmas nyereségeket könyvelnek el.

    Az állam egyre jobban elnyom minket és mi hagyjuk. A politikusaink kisgyermekként kezelnek minket, akikeknek állandóan bizonyítani kell, hogy éretlenek. Legyetek aktívabbak! Ne hagyjátok magatokat befolyásolni. Csatlakozzatok civil szerevezetekhez, terjesszétek gondolataitokat. Járjatok fórumokra, ahol vitatkoztok.

    Szémet egy világot élünk. Csak akkor vagy jó állampolgár, ha a szabályokat maximálisan betertod: fogyassz, fogyassz, fogyassz....