Celeborn#22
Most akkor ha valaki nem akar magának olyan telefont ami dupla kijelzős, elől hátul kamerás, meg java programokat támogat stb, az nem nyitott az újdonságokra? Én mérnök informatikus vagyok és grafikus, eléggé nyitott az technikai újdonságokra, de aminek nem látom értelmét, azt minek vegyem meg? 4 és fél éves a mobilom, és egyetlen bajom van vele, hogy 4 naponta töltenem kell az aksiját. Annak idején pár ezer Ft-ért vettem listaáron. Most ha egy olyan telefont akarok, ami tudja ugyanazokat a funkciókat, mint ez, akkor egy 40-50e Ft-os telefont kellene vennem. Szerintem ez nem fejlődés. Szerintem nem úgy kéne fejleszteni a telefonokat, hogy vannak a gagyi telefonok, amiben minden hót primitív, aztán vannak a jobbak, amibe mindenből tesznek kicsit többet, aztán a még jobb kategória, amiben mindenből jó van. (de azért 1 hónap után tönkremegy) Miért nem lehet a funkciókat területekre osztani, és azt mondani, hogy ebben a telefonban ez a funkció kör kimagasló, abban az a funkció kör, a 3. meg mindent tud. És működjön az is legalább 4 és fél évig anélkül, hogy a szervízesnek egyszer is meg kelljen mutatnom.
Mi a rossebnek fényképezzek mobillal? A kompakt fényképezőgépek képminősége is idegesít, hát még egy mobilé. (most gyűjtök egy tükörreflexesre)
Mi a rossebnek 3G-s telefon, amikor nincs is 3G-s szolgáltatás. 2,5G is csak Pesten volt. Itt Sopronban majd a franc tudja mikor lesz. És az árak akkor is kérdésesek.