• Morden23
    Indigo!

Ne velem vitatkozz erről, mert ÉN nem játszom a Second Life-al. Nyilván azért nem játszom vele, mert nem érdekel. Sőt, ha még kerekebb akarok lenni, akkor az egészen pontos lényegét/menetét sem ismerem, mert soha ki sem próbáltam.

Csillió dolgot tudok mondani, ami szerintem halál értelmetlen, unalmas, vagy csak simán nem értem, hogy mit esznek rajta az emberek. Gőzöm nincsen róla, hogy valaki miért olvas egész álló nap blogokat, más emberek miért szeretik a Barátok Köztöt, vagy éppen miért tudnak 3 órás vonatutakon keresztül polifonikus csengőhangokat mutogatni egymásnak. Fel sem fogom, hogy miért hordtak férfiak magastalpú cipőket, miért rajong valaki a Scooter-ért, vagy miért védi Uwe Boll filmjeit.

Nem is szándékoztam belemenni abba, hogy mi a jó a Second Life-ban, mert nyilván egy ember nincsen itt, aki érdemben tud nyilatkozni a dologról, mivel ha lenne, akkor már megtette volna - bár az igazság az, hogy még az sem érdekelne :)

"Mi, hogy emberekkel ismerkedsz meg, meg 3D-s chat? Ha valaki már csak ilyeneken keresztül tud ismerkedni és beszélgetni, annak már kurvára el van cseszve az élete, és kurvára szánalmas embernek tartom!"

Maximálisan egyetértek. Bár számomra - ha már ennél a specifikus gamer rétegnél tartunk - teljesen mindegy, hogy Second Life, WoW, LineAge 2, vagy akármi az, amin keresztül így visekedik... bár szerintem te is ismered a véleményemet.