• Penge4
    #57
    "És amig az alternativ szoftver gyártók és használók nem változtatnak ezen a hozzáállásukon addig lehet itt fröcsögni, de csak az általuk utált ms-t erősitik meg egyre jobban és jobban."

    Ez érdekes feltevés ugyanis mivel már majdnem mindenki Microfosos szoftvert használ, így majdnem minden gyártó csak arra ír szoftvereket/játékokat, drivereket...stb
    Ha majdnem mindenki mást használna, akkor majdnem minden gyártó arra írná a fent említett cuccokat. De mivel majdnem mindenki Microfosos termékeket használ, így senki sem fog foglalkozni az alternatív szoftverekkel, a felhasználók meg éppen ezért nem akarnak váltani egy olyanra, ami bár lehet, hogy többet tud, de kevesebb szolgáltatást vehetsz vele igénybe...stb

    "Messenger helyett Miranda kell, a legmenőbb, csak be is kell állítani, überlámáknak nem jó. kezel még vagy 5 különböző protokollt, IRC-t és minden más finomságot"

    Kipróbáltam. Valóban nem rossz, sokkal kevesebb erőforrást eszik, majdnem mindent tud, mint az MSN, kivéve a szmájlikat és a csili-vili szarságokat, és nem támogatja az offline üzeneteket. Meg webkamera/mikrofon használhatósági lehetőséget sem láttam benne. De a célnak éppen megfelel.