• Indigo
    #42
    "miért sz@r a többi tényszerüen."

    Két olyan dolgot írtál "tényszerűen" :), ami egyéni szoc. probléma. Az egyik, hogy nem megy a 90e huf-os kamerád... miközben közben az emberek 90+ %-a sima usb-s webkamerával csetel. A másik, hogy milyen ósdi szmájlik vannak benne - egyrészt az msn-es szmájlik is elég bénák (szerintem), másrészt le volt írva, hogy simán lehet lehet bármilyen izgő-mozgó-csillogó-villogó szmájlit betenni, ha valakinek erre van ingerenciája. Ellenben senki nem mondta neked, hogy ezt kell használnod, mégis úgy beszélsz, majdhogynem felháborodottan, mintha rá lennél kényszerítve. Használd az msn-t, ki nem szarja le hogy mit használsz?

    "állandóan megy a microsoft divatfikázása"

    Lehet így is nézni, de szerintem M$ bőven rászolgál az ún. fikázásokra. De ennyi erővel a te hsz-ed is csak divatfikázás volt.

    "Tessék itt van egy ilyen divatfikázás sathineltől. Indok nincs hogy miért sz@r, csak úgy árad belőle a fröcsögés."

    Csak a tényt közölte, amit én is alá tudok támasztani, de biztos vagyok benne, hogy ő is meg tudja indokolni az állítását.

    "Egy ilyen stilúsú csetprogramnál ez benne van az első 3 fő funkcióban. Az hogy neked nem kurva fontos a te dolgod, visszamehetsz az őskorba a 70-es évekbe és gépelhetsz karakteres felületen feketefehérben, junoszt tévén is"

    Tévedsz, nincs benne az első 3 fő funkcióban. Nyilván te attól érzed magad "modern embernek", hogy a csetprogramban használhatsz különböző csilli-villi szmájlikat, és meglátásod szerint akik számára ezek felesleges csiricsáré dolgok, azok bizonyára elmaradott, a fejlődéssel szembemenő emberek. Érdekes felfogás... Egyébként hogy a faszba sikerült a témába behoznod a junoszty tévét?

    "microsoft igy sz@r meg úgy sz@r és közben az "alternativák" képtelen olyat alkotni ami kielégiti az emberek igényeit."

    Pont arről beszéltünk, hogy az alternatívák sokkal jobbak is lehetnek, mint az M$ gyenge megoldásai... Persze akinek az izgő-mozgó szmájlikra csöpög el a kis pöcse, azok számára ezek az alternatívák nem biztos hogy kielégítőek. De mint mondtam, nem muszáj használni mást, akinek jó az msn is.

    "Majd akkor elfogadom a microsoft fikázást ha az alternativa ugyanazt tudja sőt még többet is és jobbat, de jelenleg nem ez a helyzet"

    Pedig ez a helyzet, szinte minden téren (kivéve oprendszer, de ott is inkább csak a felhasználóbarátsága és támogatottsága miatt lehetne jobbnak mondani a vetélytársaknál.)