assdf#40
Én sem értem mire fel rinyálsz. Nem én mondtam azt hogy sz@r az msn minden indok nélkül, azonban én irtam először azt hogy miért sz@r a többi tényszerüen.
Tudod én meg azt unom már nagyon, hogy állandóan megy a microsoft divatfikázása, arról meg mindig mély csönd van, hogy a többi "alternativa" mennyire használhatatlan.
"Aki MSN-t használ az akkora láma hogy gépen is csak a bekapcsolás gombot ismeri meg talán Explorer-t el tudja indítani.... van más kliens amivel ugyanúgy belépsz MSN-re és még 9 másik chat-progiba ha akarsz."
Tessék itt van egy ilyen divatfikázás sathineltől. Indok nincs hogy miért sz@r, csak úgy árad belőle a fröcsögés.
Meg nincs benne smájli. AKár hiszed akár nem az embereknek ez fontos. Egy ilyen stilúsú csetprogramnál ez benne van az első 3 fő funkcióban. Az hogy neked nem kurva fontos a te dolgod, visszamehetsz az őskorba a 70-es évekbe és gépelhetsz karakteres felületen feketefehérben, junoszt tévén is, csak akkor ne sirjon már senkinek itt a szája hogy microsoft igy sz@r meg úgy sz@r és közben az "alternativák" képtelen olyat alkotni ami kielégiti az emberek igényeit.
Majd akkor elfogadom a microsoft fikázást ha az alternativa ugyanazt tudja sőt még többet is és jobbat, de jelenleg nem ez a helyzet.
Úgyhogy mindenkinek szép álmokat.