assdf#34
Nem néztem meg. De öszintén most józan paraszti ésszel:
szerinted ha van az embernek egy 90ezres videókamerája, amin van mikrofon meg minden és ezerszer jobb képe van mint egy usb-s webcamnak (nem vicc majd egyszer probáld ki) és használja a szerinted sz@r msn-t amivel tökéletesen megy, majd venni fog még külön 5ezerért egy normál webkamot csakhogy valami hot f.s de szerinted übermájer linuxos msn klónnal is tudjon webkamozni? És akkor még külön egy mikrofont is...
Egyébként birom ezt a hozzállást, hogy van az embernek valamilye ami az épp istenitett rendszeren nem megy (linux v gaim tökmindegy), akkor a hozzád hasonszőrüek válasza mindig az hogy hülye vagy és vegyél másikat...
A birkás részletet nem értem.
A firefox meg olyan amilyen. Én több évig használtam ie-t volt amikor összeomlott volt amikor lefagyott és volt amikor jó volt. Aztán áttértem az istenitett firefoxra, volt amikor egy pdf megnyitásakor percekig kellet várnom mire használható lett, hiába több tab egyik sem volt használható amig meg nem nyitotta meg a pdf-t, volt amikor index nézegetése közben egyszüren összeomlott mindenféle hibaüzenet nélkül és eltünt, és persze volt amikor jó volt.
Memóriából pedig sokszor másfél-kétszer annyit használ mint az ie. És ie-vel sem gyüjtöttem be több spyware-t mint firefoxal, igaz értek a gépekhez és jól volt belőve mindig. Ergó egyetlen egy előnye miatt maradtam ff-nél, éspedig a fülek miatt.
Amúgy viszont nekem teljesen jól bejött ez a soapbox 2-es firefox alatt, szóval nem tudom mi itt a gond.