• assdf
    "ha nem megy a kamera biztos találsz valahol leírást. PL nállam suse-n:
    http://hu.opensuse.org/Dokument%C3%A1ci%C3%B3/SL9.3/Multim%C3%A9dia/TV%2C_vide%C3%B3%2C_r%C3%A1di%C3%B3_%C3%A9s_webkamera
    De TV meg minden megy rajta."

Na látod épp ez a gond. Van egy általatok lesz@rozott msn messenger, ami alapból tudja ezt, de neeem, én olvasgassak manokat meg fórumokat hogy végül ugyanott tartsak mint amit az msn alapból is tud... akkor most melyik is a sz@r?
    Aztán engem nem érdekel hogy másnak milye van, nekem van egy 90ezres videókamom, ami képes fireware kábelen keresztül is webcamként müködni. Az msn alatt egyből megy gaim alatt meg nem. Akkor én megint olvasgassak manokat hogy menjen gaim alatt is mert az olyan májer? Az meg nem érv hogy használjak akkor pl amsn-t, nem fogok 10 féle msn klónt használni hogy minden menjen úgy mint a normál msn alatt... És számomra az sem érv, hogy valaki nem használ smájlikat, mert ennyi erővel akkor azt is mondhatnám hogy minek egy telefonra sms... én használom azt akarom hogy menjen.
    Etc, a legtöbb user az szereti ha van egy programja, ami mindent tud amire igénye van. Szerintem a szoftver van az emberért, és nem az ember a szoftverért. Szóval el lehet gondolkodni hogy az ember szempontjából melyik jó és melyik rossz.