The Mutant Chronicles (a film)
  • Bokafix2
    #11
    Elég furcsa értékeléseket kapott ez a film egyes oldalakon. Van aki 10-ből egy 3-ast adott rá. Én szerintem egy jó közepes alkotás volt.


    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár nálam erősen rontott az összképen hogy a végén kinyíratták Devon Aokit. Minek kellett ilyen brutál módon ledobatni arról az építményről?
    Ráadásul ráesett valami vasra és így két darabban hullott a mélybe.
    Ejnye, ejnye. Pedig részben miatta néztem meg a filmet.
    Jane meg a végén egyedül vigyorog a kamerába. Hát eléggé gyérre sikeredett így a film. Ron Perlman a végén, ahogy csuhába bunyózott tetszett, viszont mikor leszúrja Jane a karddal, akkor meg úgy tűnt hogy nem is igazán változott mutánsá, mert ha jól emlékszem helyeselte hogy Jane el akarja pusztítani a gépet. De ha még nem is változott át, akkor meg minek támadta meg?
    Ez kicsit ellentmondásos. Másik hogy nagyon vicces volt számomra, hogy a távoli jövőben már nem is kormányzatok irányították a világot, hanem vállalatok. Másik dolog: a végén Tom Jane-ből félig zombit gyárottak azon a futószalagon, mégsem változott át, de a barátját ott az alagútban - akiért ő érte ment - azt meg ki kellett nyírni miután megmentette a mutánstól, attól félve hogy átváltozik. De ha nem ezért nyírta ki akkor miért? Talán rájött hogy kár volt megmenteni? Ez is illogikus. De van pár ilyen dolog még a filmben.