• Sanyix
    "kiszűri a nemkivánt csomagokat."
    Úgylátom te nem értesz hozzá -> "ne dumálj akkor róla!"
    Be akarsz szállni egy oltásba és akkor te vagy a faszagyerek?
    NAT nem szűr semmit, hálózati címfordítást végez, ennyi nézz utána.

Egyébként feltétlenül jó még a NAT is pl a mostani smc routeremben ami max 15 percig tud fenntartani egy tcp kapcsolatot aztán megszakad, utána is kérdeztem, hogy miért: azért mert kevés a memóriája
    Beépített tűzfala is frankó, ha bekapcsolom 1 az 1-ben blokkolja a bejövő torrentkapcsolatokat, még ha a portfordwarding arra engedélyezve van, DDOS támadásnak veszi. Így ha irc-zni, netrádiót akarok hallgatni ami nem szakad meg 3-15 perc között, kénytelen vagyok DMZ-be rakni a gépem, torrent gond az a router tűzfal kikapcsolásával megoldódik. Van amikor 1más után 3 szor is csontra fagy (adminfelületre nem lehet belépni, csak konnektorból ki-be segít). Ugyanennél a routernél sokmindenkitől hallottam hasonló, sőt még rosszabb dolgokat is, csak úgy mint a többi ilyen 15k ft alatti gagyi routereknél. Van aki 5.ször cserélteti ki márkától függetlenül, hogy normálisan működjön, van akinek egyből jól megy, van akinek később kezd el szarakodni. Igazából bármelyik routeres topikba benézek (nem az sg-n), mindegyiknél nagyon sokan írnak hibáról, de biztos ők sem értenek hozzá, mindenki hülye, csak te értesz hozzá...