rhymesrip#10996grip: szvsz a 911 turbo a legjó, mert úgy tűnik, hogy abba sikerült programozniuk diffit bornyúéknak(sic!), az egyetlen normálisan viselkedő összkerékhajtású a játékban szerintem, olyan szűken lehet vele fordulni, mint a mormon lányok sunája.
Ha rám hallgatsz, tuningolgatod szépen a fospunepa nissánt, és kihúzod vele, míg meg nem tod venni a 911T-t. Végigpróbálgattam az összes eddig elérhető gépsast és az alap nissántól mind rosszabb irányíthatóságú, legalábbis bill.-ről, a 911T az egyetlen kivétel, még az Evo, ami használható, de a 911 klasszisokkal jobb :P
drift: szerintem bármelyik hátsókerekes megteszi, a régi M3-as jött be nekem a legjobban, de RX8 és a 350z is megteszi, de akár a corolla is, ha nem zavar, hogy a randa hátulját kell nézned egész futam alatt.
drag: szerintem ez is ízlés kérdése, bármelyik komolyabb hátsókerekes jó rá, de összkerekesekkel is el lehet boldogulni egész sokáig. Én a megnyert Suprát használom rá, fullra húzva még nitró nélkül is 8sec alatt van, és kétkerekezni is jól lehet vele.
sprint: még nem találtam meg az igazit, most a skyline-t és az m3-at használom felváltva, de egyikkel sem vok elégedett, a skyline jobb a bukkanós pályákra, mert nem csúszik ki a pecsába az ugratás után.