no-warez.gif
  • Mutans Zombi
    A boldogság pontokból én a 'távol élő barátot' és a 'maszatállóságot' választottam, mindkettőt elég hasznosnak találom.

A hangulati tényezők között szerepel a kellemes tűz, ami ad +20 hangulatot az adott helyiségben, csakhogy a kifogott gyertyát - kiraktam az egyik asztal sarkára - még nem gyújtottam meg soha, ám ennek ellenére mégis adja ezt a bónuszt... Hogy? Bár volt már olyan is, hogy a gyertya nyomokban sem volt, mert kint vagyok a természet lágy ölén, de az ikon ott is szerepelt a hangulatfokozók közt...

A laptopot és a gyertyát is műcsalival fogtam. Lehet nem számít semmit, de ki tudja.
    A laptopra applikáltam a törhetetlenséget, ennek ellenére a balul sikerült hackelések hatására mégis (javíthatóan) tönkre megy, pedig az ezermester képességem ki van maxolva (és a tulajdonságaim közt is szerepel).

Halat meg telepítettem az egyik tóba, de arra mondjuk nem számítottam, hogy akkor az összes többi, ott természetesen élő hal kidöglik onnan... :-/ Még nem próbáltam, de ha e mellé is telepítek halat, akkor a korábbi telepítés is kidöglik vajon?

Mellesleg a sim-m munkanélküli, de a könyvírásból és a horgászatból azért megél és rengeteg szabadideje van.