• gabo91
    Teljes mértékben egyetértek.
    Bevallom, én olyan vagyok hogy hamar rákattanok a dolgokra, (viszont spur vagyok, és ilyenekre nem költök...) viszont ha megunom otthagyom.

két lehetőséged van, vagy játszol komolyan és aranyal tolod, de akkor nem érdemes havi 40 aranyal játszani hanem akkor tényleg mindent aranyal, nagytételben... ez elégé drága. Ha már enyit belefektettél akkor nem fogsz napi 2 órát elötte ülni, nem hagyod abba...
    következménye az hogy a 24 órából 25 órát ülnél gép elött egy nap.
    Csak nézd azt, hogy idő pénz... nézd azt hogy villanyszámla...
    meg ugye a sok arany is szép pénz...
    de vannak dolgok melyek nem fejezhető ki pénzben...
    pl.: ha gyerek vagy és suliba jársz akkor tanulmányod szépen megromlik, esetleg nem foglalkozol sulival és ellogsz hogy travianozhass...
    egész éjjel fentvagy, alig alszol. ---> feszült ideges vagy, folyton stresszeled magad, hogy jajj csak nehogy megtámadjanak...
    szüleid már kikattannak rád.
    Ha feleséged van esetleg gyerekeid, akkor milyen példát mutatsz nekik?
    Esetleg a feleséged is kiakad rád, és komolyabb problémák is lehetnek...
    Ha nem dolgozol és nem jársz suliba akkor igazi naplopó lessz belőled, melesleg elég nehéz igy megélni ebben az órszágban kereset nélkül...
    Ha iródában dolgozol akkor mindig oda-oda kattintasz travianra, aztán a pár percből egyre több perc lessz végül le se teszed tálcára...
    elhanyagolod a munkád... következmények elég durvák lehetnek...
    Ha nem olyan a munkád hogy gép elött vagy, de nagyon rávagy kattanva travianra akkor szabira mész esetleg, vagy cseszel bemenni dolgozni, esetleg felmondasz mert "jönnek a natarok"...

A másik lehetőséged az, hogy JÁTSZOGATSZ vele,
    -betudod zárni a böngészőt
    -csinálsz magadnak aranyat, és nem veszel
    -tudsz élni nélküli
    -tudsz mérlegelni, hogy mi a fontosabb 100 caesaris vagy egy /barát/barátnő...stb
    stb, stb, stb...

lehetne még tovább írni a dolgokat...

Lehet kicsit durva amiket irtam, de higyétek el vannak ilyen emberek is.
    Mert ez is olyan mint a drog, vagy mint a szerencsejáték... függőséget okozhat...