• zserrbo
    Ez sztem is komoly probléma lehet. Már vannak - igaz kis mennyiségben - HD-DVD és Blu-Ray videók a neten. Most, hogy megint növeltek egy nagyot a szolgáltatók így itthon se lesz jó a helyzet. Eddig is voltak olyan helyek, nem 1, ahol pl a T-com nem tudta tartani az elérhető sebesség 70%-át sem. Ezzel a sebesség a köbön (nem biztos, hogy pont ilyen van) és hasonló szlogenek elég nagy parasztvakítás. Szép ez a növekedés, de ne csak eladni tudják a csomagot, hanem tartani is a sebességét. Abba a fránya apróbetűben annyi mindent el tudnak rejteni, hogy a lényeges dolgok már ott vannk inkább. Pl a T-onlinenak láttam nemrég egy flash videóját, aminek az apróbetűjében ott bújt a következő: Az elérhető és a maximális sebesség nem mindig megegyező. Valami ilyesmi. Nekem eddig 768/elvileg 128-as netem volt. Bár valami módon kb 400-as volt a feltöltési sebességem. Most megnövelték nem tudom csökkent-e valamit, vagyis vissza esett-e a normális értékre. Majd letesztelem nemsokára. Szóval 1024/190 lett hivatalosan. Ezt nagyrészt tartják is. Úgy értem áltában vagy van net és az a max, ami tud lenni, vagy abszolút nincs net. 6500 Ft-ot fizetek a netért, 2 éves hűségnyilatkozattal. Még van 1,5 évem, de itt nincs más netszolgáltató. A T-com ide se dugja az orrát, mert nem éri meg, hát kössz, hogy ****.