Hát némi igazság bizony van abban amit mondasz.
De megértem a cikk íróját is. Neki gondolom ki van adva, hogy hírekről kell főleg írnia. Arról nem a "Szabi" tehet, hogy a megjelenő PC-s játékok így január/február tájékán olyan szinten xarok, hogy nincs mit írni róluk.
Így maradnak a várva várt címekről szóló lényegtelen hírek.
Igen, az év eleje mindig is uborkaszezon volt, de évek óta ez egyre durvább méreteket ölt.
Minden, mindennel összefügg. ---> Ezt érdemes észben tartani és úgy tovább olvasni.
Mert: Ne a cikk íróját szapuljátok, hanem azon gondolkodjatok el, hogy miért tart a PC-s játékipar ahol.
Igen, ebben nekem is, nektek is szép részetek van, mert bár én is tengernyi játékot veszek EREDETIBEN, azért bizony megesik -főleg a rövidebb játékoknál-, hogy letöltöm. Ahogy elnézem az SG-s fórumokat néha az az érzésem támad, hogy mindenki csak letölt... persze vannak kivételek!
Tehát a képlet egyszerű: Évek munkájának eredménye elkészül. ---> Warez --> Fejlesztők kedvének drasztikus csökkenése, átpártolások konzol frontra /igen ott is jelen van a WRZ, de komplikáltabb, sokszor "rizikósabb"/ ---> Csökkenő játékszínvonal ---> Kevés megjelenés ---> Sok igénytelen megjelenés ---> Kevés igényes hír
Na, jól levezettem, hogy ne szapuljátok Németh urat? :-)))