rgerg#3
Megmondom őszintén a p*csöm kivan a Német Szabolcs féle cikkekkel.Már ha csak a főoldalon megpillantom a cikkek címét már tudom hogy mire számíthatok:három új kép,4 értelmetlen mondat és legfelül a név.
Miért hiszed azt kedves Szabi,hogy minden nap be kell jelentened valami áttörést?
Minden nap megjelenik valami extrafasza cím 3-4 olyan képpel amit már négyszer megjelentettél négy másik extrafasza címmel.
Nézd,én nem várom el senkitől,hogy csak azért írjon hogy elolvassam.Pláne ilyen átlátszóan...kb "a Crysist egérrel és Bill-tel is lehet majd játszani","TFT monitorokon is lehet majd élvezni a QW:ET(vagymiaz)","A fejlesztők megígérték,hogy a korábbi híresztelésekkel ellenére jó lesz a W lesz az előre és az A a balra"."Lehet majd strafe-elni a STALKERben".
Ráadásul mire végigolvasom amit írtál olyan érzésem van mint amikor egy óccsó helyen veszek egy túrós táskát és a végén rájövök hogy hiába vártama túrót...és még mindig érzem ahogy a száraz morzsák karcolták a torkom...
Van egy javaslatom(nehogy bárki azt mondja,hogy csak szapulok minden építő kritikai jelleg nélkül):írj régi játékokról is.Engem például érdeklnének régi játékokról szóló cikkek,vagy jó kis flesses játékos cikkek.Vagy fordítgass játékleírásokat a wikipédiáról.Javasolj olyan játékokat amiket érdemes elővenni,vagy hasonlíts össze dolgokat...mittomén.