• Penge4
    #1
    "a szenvedélybetegek és drogfüggők kezelésére évente 20 milliárd fontot, vagyis csaknem 8000 milliárd forintot költenek."

    Hát még mennyi bevételt hoznak... Ha csak a cigiből indulok ki (ott olyan 1200-1800HUF körül van forintba átszámolva) kb fél millát költ egy átlagdohányos évente. A drog inkább a maffiának hoz pénzt, de ez megintcsak az ő hülyeségük. Ha itt lehet olyan törvényt hozni, hogy az extrémsportolók balesetét nem támogatja a TB, akkor ott lehetne olyat, hogy akinek drogot találnak a vérében azt nem látják el az orvosok, még életmentő műtétet sem hajtanak rajta végre (mint az USA-ban, azt, akinek nincs biztosítása).

    Amúgy jó dolog lehet ez az oltás, de a legegyszerűbb nem rászokni. Aki már drogokra szokik rá, annak komoly agyi gondjai vannak, amit kezelni kell, de a legolcsóbb a golyó, úgyis túlnépesedés van.
    Ha ilyen oltást kap annak az lesz a vége, hogy nem leli majd ezekben örömét és két lehetőség van. Vagy szépen csendben öngyilkos lesz, vagy népirtásba kezd és utána nyírja ki magát, mert akik ilyen szinten nyomják a drogot, azok nem az "íze" miatt fogyasztják.

    A cigire viszont tökéletes lenne, mert arra már divatból szoknak rá a fiatalok már 12-13 évesen. Ha okádnának tőle, akkor talán nem szívnák ennyien.