• remark #12
    "ha ilyen egyértelmű lenne, akkor mindig tudnád mit kell megnézni."

Na de ezek utan meg mindig az a kerdes, hogy mit tegyen az ember ha nem akar tul sok penzt kidobni szar filmekre, hanem csak arra kolteni ami tetszik neki? Vagy maradjon a kerdes orosz rulett kategoria?

A legtobb termeknel van mod arra hogy ha nem azt kapom amit igertek vagy amit hittem hogy kapni fogok, akkor "karpotolnak". Pl. veszek egy ruhat, es kiderul hogy megse jo, veszek egy vizforralot, es kiderul hogy megse jo, akkor visszaviszem es vagy kapok olyat ami tetszik vagy visszakapom a penzem. Ha veszek egy autot es fel ev utan meggondolom magam mert rajovok hogy nem tetszik, akkor eladom. Vagy ha nem akarok meg ennyi kockazatot se bevallalni, elmehetek kirpobalni egy ugyanolyan autot, es megbizonyosodhatok arrol hogy tenyleg ez kell-e nekem. Vagy ha meg ennyit se akarok a veletlenre bizni, lizingelek, es ha nem tetszik akkor visszadobom az egeszet es lizingelek egy masik autot.

Es mi van a filmekkel? Mintha ez egyaltalan nem illene a rendszerbe.
    Hasonlit egy etteremhez, kihozzak az etelt, megeszem, utana mar reklamalhatok, de nem fognak velem foglalkozni (hacsak meg nem betegszem). Na de ha az elso kanal leves utan kiderul hogy az ultraszar, akkor visszakuldhetem. Ha az elso 5 perc utan kiderul a moziban, hogy atvertek, vagy tevedtem, es megse jo a film, visszakapom a penzemet?
    Van egyaltalan barmilyen jogom nekem, mozifilm-nezonek?

Es ez meg csak a mozibajaras kerdese, es hol van meg az hogy mi van ha nekem ez az egesz "csak ekkor es csak itt is csak igy nezheto meg" rendszer egyaltalan nem tetszik, mert mar tul vagyok azon hogy dobjak egy hatast hogy egyaltalan elmehetek moziba (talan egy 5 eves gyerek meg azzal is elvan ha egyaltalan elmehet moziba, de en szorakoztatast varok el a penzemert, es ha nem szorakozok a filmen, akkor nagyon bosszus tudok lenni...).