robertone#32
"Szóval robertone, gforce9, Brainpumper. Nagyon el kéne gondolkoznotok egy-két dolgon ezzel a témával kapcsolatban; azon, hogy a részben érthető, szerethető, és követhető jelszavak ("gyurcsánymonnyonle", "komcsikhaza", "nelegyenadóemelés", stb) milyen más jelszavakkal kapcsolódnak ("zsidókhaza", és társai), mi a tényleges jelentésük, és egy részükkel milyen alapvető módon kérdőjelezitek meg saját emberi mivoltotokat.
Röviden, és tömören ennyi a problémám a szélsőjobbal."
Ezt írtad.
Nekem írtad, mert megneveztél.
Leantiszemitáztál és leszélsőjobboztál.
Ne hazudozz itt nekem, egy élő beszélgetésben letagadhatod mit mondtál, egy fórumon nem.
Egyébként figyelmedbe ajánlom a ctrl+f funkciót, ezzel azt is leellenőrizheted ki említette itt először a zsidókat.
Te voltál.
Mit kavarod itt a szart? Úgy látszik te nem nyugszol amíg valahol nem erről folyik a beszélgetés, utána pedig megállapítod milyen rohadt antiszemitákkal beszélgettél.
Ha nem számításból csinálod és tényleg mindenhol antiszemitákat látsz ahol nincsenek, sürgősen szaladj el egy pszichiáterhez. Én nem szoktam antiszemitákat látni sehol, egész életemben 2 alkalom volt amikor személyesen találkoztam zsidógyűlölettel átitatott megnyilvánulással pedig nem vagyok mai csirke.
Elég már ebből az állandó farkast kiáltásból, rohadtul unalmas és átlátszó játékot űzöl te is, meg a hozzád hasonló uszítók.
És sajnálom, hogy nem volt benned annyi elemi tisztesség, hogy bocsánatot kérj.