• robertone
    #28
    Hogy a szélsőjobbal mi a problémád azt a szélsőjobbal közöld, ne velem.

    Csak egyetlen olyan mondatomat idézd amivel a zsidókat bántottam és azonnal bocsánatot kérek érte, de ha nem találsz ilyen mondatot tőlem, akkor te kérj bocsánatot és te gondold végig miket hordasz itt össze.
    Szeretném, ha részletesen elmagyaráznád mire alapoztad ezt a gyomorforgató rágalmat, igazán kiváncsi vagyok az észérveidre is a mocskolódásaid után.

    EGYSZERŰEN KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY LEANTISZEMITÁZOL ÉS LESZÉLSŐJOBBOZOL.

    Eszerint akinek problémája van a szadesszel és a maszoppal az máris szélsőjobb volna???
    Felháborító ez a szélsőséges, szemellenzős, kirekesztő gondolkodásmód.
    Mikor érkeztek már el agyilag is Európába?

    Felhívom rá a figyelmedet, hogy Magyarországon többpártrendszer van, ennek pedig az egyik legfőbb előnye az, hogy ha egy párt vagy kormány "elkúrja", ha 4 évig semmit nem csinál akkor leválthatja egy másik. Nem csak négy évente, bármikor.

    Az csak súlyosbító körülmény, ha egyébként övé a média kb. 90 százaléka és így sikerül törvénytelenül eltitkolnia a választói előtt a valós teljesítményét és így nyer választást.

    Csak szólok, hogy kevesebbért is váltottak már le civilizált országokban kormányokat, mégpedig ciklus közben.
    Csak szólok, hogy civilizált politikus egy civilizált országban ilyenkor magától eltakarodik, mert nem akarja megvárni amíg eltakarítják.

    Egy civilizált országban az adott párt szavazói maguk is kimennek az utcára és a távozását követelik azoknak a politikusoknak akik félrevezették őket.
    Már csak a saját becsületük miatt is.
    Már csak a demokrácia becsülete miatt is.
    Már csak a hazájuk jóhíre miatt is.

    Én egy civilizált országban szeretnék élni és eszerint cselekszem, te pedig szélsőjobbozol és antiszemitázol.
    Szíved joga.

    A szélsőjobbozás és az antiszemitázás az szdsz és az mszp hányingerkeltő politikai manipulációja, könnyedén előkapják mint nyuszit a kalapból amikor az igazság túl makacsnak bizonyul az érveikkel szemben.
    Ez csak arra jó, hogy választást nyerjenek, a kormányzáshoz kevés, nézd csak meg ez a fajta politizálás hova juttatta az országot.
    Inkább ne legyél az eszközük ebben, meglehet nagyon fogod szégyellni magad amikor a vörös köd eloszlik a médiáról és szembe kell nézned a valós arcukkal.

    Ezeken próbálj meg elgondolkodni barátom.
    És ne felejtsd el a bocsánatkérést, az az intelligens emberek legfőbb ismertetőjele.