• Atomy
    #26
    Talán nem csak szemléletmód kérdése. Ha én kikiáltom magam a Túrórudik Felszabadításáért Front(TFF) forradalmárának, bemegyek a szupermarketekbe, ellopom a túrórudikat és később szabadon engedem őket természetes élőhelyükön, attól még nem biztos hogy a bolt tulajdonosa, dolgozója a bűnöző én meg a hős forradlamár :)
    Demokráciában a hatalom átvételére szükségtelen forradalmat szervezni, elég megnyerni a választásokat, aki erre nem hajlandó az nem forradalmár hanem türelmetlen(talán jogosan 4 év nagy idő)/anarchista.
    Amúgy szerintem is szar ez ami itt van, de ettől még demokrácia, és ha jobbat akarunk akkor nem forradalom kell meg törvénysértés, hanem megalkuvás nélkül kiirtani a politikai befolyást azokról a helyekről ahova nem valók(nekem könnyű ezt mondani mert nincs befolyásos rokonom ismerősőm), beszélni kéne egymással, megismerni egymást, nem egymást hazaárulózni, mert amíg egymással küzdünk a jó pozícióban levő politikus/ilyen-olyan-tisztségviselő röhög a markába, és nem változik semmi.
    Nem a politikáról/politikusokról kell beszélni, azok eddig sem oldották meg a gondjainkat(na jó a magukét és ismerőseikét igen) és ezután sem fogják, nekünk kell rákényszeríteni őket hogy értünk dolgozzanak. Ha kimegy 100 emrer a Kossuth térre azt még én is leszarom, ha az egyik párt emberei - azt se tudják miért - kimennek az sem érdekel, de ha pártállástól függetlenül valami konkrét ügy érdekében nagyon sokan kimennek akkor már lépniük kéne. pl hihetetlen hogy még mindíg nem jelöltek ki türelmi zónákat, nem tudnak megegyezni a média törvényben, a képviselők létszámának csökkentésében, elszámolás nélül "jár" nekik a költségtérítés, stb.
    Tehát hajrá civil szervezetek, le a megalkuvó korrupt emberekkel, idióta pártkatonákkal akik tényleg azt hiszik hogy a képviselő őt képviseli és majd jól megmenti ha hatalomhoz segíti.