• rigidus
    #24
    "Továbbá nem csinál listát zsidó származású(nak vélt) közéleti személyiségekről, mivel ez faji alapon történő (hátrányos) megkülönböztetésnek minősül"

    Az angolok vegig gyilkoltak a vilagot az amerikai Indianoktol az afrikai negereken keresztul az uj-zelandi Māori-akig. Elvettek a foldjeiket, rabszolgakent dolgoztattak oket, aki ellenszegult nekik azt felholtra kinoztak vagy a sajat gyerekeik kezet/fejet adtak at ajandekba, hogy "noveljek a rabszolgak termelekenyseget". (voltak ra szakkifejezesek akkor is)

    Ez is faji megkulonboztetes am, csak nem holokausztnak hivjak a torikonyvekben, hanem "vilaghodito hadjaratoknak".

    A sajat orszagukban a katolikus puspokok 200-300 eve meg modszeresen lefejeztek a protestansokat, vagy poganyokat, kortol, nemtol fuggetlenul. (nehany kilometerre lakom egy kolostortol ahol meg a mai napig is ott vannak a koponyaik)


    A spanyolokrol, franciakrol, portugalokrol, romaiakrol, atheniakrol, spartaiakrol, stb. meg csak szot sem ejtettem. Borzalmas volt a holokauszt ez teny, de ha korul neztek, eppen azok az orszagok dobaloznak vele leghangosabban, melyek evszazadokig tartosan terrorizaltak a vilagot.

    A holokauszt aldozatainak mar allitottunk eleg emlekmuvet, a "vilaghodito hadjaratok"-rol ugyanez nem mondhato el. (Mielott meg valaki kotelessegszeruen leantiszemitazna, halkan megjegyeznem, hogy jomagam is zsido szarmazasu vagyok.)

    A kuruc.info-val kapcsolatban pedig annyit, hogy vannak dolgok amiket kimondanak es ez jo, - mert sajnos abban a vilagban elunk ahol a tomegmedia erosen cenzurazott - viszont vannak dolgok amikert mint medianak es kozvelemenyformalonak felelosseget kellene vallalnia. Moralisan a kozepkori csurhevezer nyelvezetevel megirni ujsagcikkeket inkabb rombol mint epit, holott az epitesen lenne a hangsuly. Felhivja a figyelmet a ciganybunozesre - mert tagadhatatlan, hogy letezik - de ugyanakkor nyomatekosan nem hivja fel a figyelmet azokra a romakra akik becsulettel dolgoznak. (Pl: orvosok, apolok, tudosok, mernokok, stb)

    Bizony jogtalanul osszeverte es megfelemlitette a magyart (meg a nem magyart is) valogatas nelkul a sajat vedelmezo szervezete, a rendorseg. Ez ellen aktivan felleptek es ez jo. Az mar azonban enyhen szolva is tulzas, amikor nehany hettel kesobb egy (csaladi?) verekedesben megserult egy rendor es vmi olyasmit fuzott hozza az "ujsagiro" velemenykent, hogy "kar, hogy csak megserult..". Kerdem en, mi van, ha ez a rendor okt 23 meg csak nem is volt Pesten? Ebbol azt a kovetkeztetest velem levonni, hogy az ujsagot ritka primitiv emberek iranyitjak.

    En szemely szerint orulok annak, hogy megmutatjak valosagot - mert mashol ez nem mindig tortenik meg - de azzal a sajat hiteluket rontjak, ha eltulozzak, felerositik azt.

    Ilyesjellegu megnyilvanulasaik tucatjaival vannak es sajnos ezeken fog elbukni, a sajat hulyesegeiken. Csak kapasbol 3 kulonbozo buncselekmenyt lehetne a nyakukba varrni amiert bezarhatjak, mert voltak olyan ostobak, hogy beleestek a sajat csapdajukba: az elbizakodottsagba. A hatosagoknak pedig csak megkonnyitettek a dolgat, egyszeruen kivartak mig elegendot firkalnak ahhoz, hogy a nemzetkozi hatosagokat is mozgositani lehessen.

    A szemelyes velemenyem, hogy kar erte, de ha bukik remelem lesz helyette masik es azt megjobban remelem, hogy ugyanugy megmutatjak amit mashol nem, de tobb felelosseggel es jobb moralis hozzaallassal.