Attól, hogy Linuxot használsz nem kéne itt verni a nyálad. Főleg, hogy nincs is mire, mert ugyanannyi az előnye, mint a hátránya, bár kinek mi a fontos. Én használni akarom a gépemet (oprendszeremet) mint itt sokan mások és nem fél évet elbaszni az elsajátítására, hogy aztán futtathassam rajta azt a sok progit, aminek van alternatívája Linuxon.
Olvassátok elezt és talán ragad valami értelem mindkét tábor használóira.
Ugyanígy be lehetne szólni, hogy a Linuxosok meg a Windowshoz nem értenek, mert nekem soha nem volt komolyabb vírusom Windows alatt, egyszer nem törték fel a gépem és elenyésző az amikor lefagyott. Amikor kékhalál volt, akkor rend szerint én basztam el valamit, a "Program hibát követett el..." pedig az adott szoftver hibája. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy Linuxon/OSX-en ugyanaz a progi hibátlan, akkor viszont a programozók szégyene, hogy nem tudják tökéletesíteni az összes platformra. Ha egy oprendszeren 40 progi hibátlanul müxik és van 5 ami időnként nem, akkor biztos az is az oprendszer hibája.
Nem vagyok Microsoft fan, de már ezt is divat szidni, mint a kommunizmust.
Azért mert sokan nem tudják használni, nem használják rendeltetésszerűen, leginkább azok verik itt a nyálukat, hogy így szar meg úgy szar meg a Linux jobb. A hardcore Linux felhasználók, akiknek jóval magasabb szakértelmük van, mint a Linux hype-os júzereknek, azok érdekes módon tudnak kulturáltan, célozgatás nélkül hozzászólni.