• fanatick
    Olvasom a hozzászólásokat és nem értem, hogy miért védik egyesek a mikrofost és az ő termékét.
    Nem szorul védelemre! Egy geci multicég, aki mindent ural, és úgyis használni kell a termékét, akár tetszik akár nem. Diktatúra.

Itt nem számít, hogy jó-e amit csinál, vagy nem (én még el is tudom fogadni, hogy vannak jó dolgok a Vistában), mivel nincs igazi összehasonlítási alap.

Világos, hogy a Vista tele van Mac OS X-ből, linux-ból stb. lopott ötletekkel, ezt azonnal látja az, aki látott már vinózon kívül mást is.
    Viszont se a Mac se a Linux nem összehasonlítási alap. A Mac a cég saját hardverén fut, sufni-pc-n valószínűleg köhögne egy kicsit..
    A Linux pedig közösségi szoftver szabad embereknek, diffúz világ, nincs mögötte koncentrált erő (ez az előnye és hátránya), hiába használják, támogatják vagy adják ki óriáscégek (Novell, IBM, Red Hat, Oracle, Google), akkor is a fejlesztése közösségi alapú. Desktop-on van mit fejlődnie, inkább szerverre való.

Vagyis nincs igazi "kereskedelmi", "dobozos", minden PC-n futó, laikusokat célzó kihívója a vindóznak asztali alkalmazásban.

És ez iszonyú.