AnonyX#23
Sziasztok!
Látva itt amiket írtok, mit ne mondjak, én örülnék annak ha lenne egy stabil 256kbit/s os netem. Ti meg itt 4Mbit/s okat akartok meg ilyenek. Ahol én lakok, itt wireless es net van csak, és forintra átszámolva pl. 96kbit/s os netet kb 4750Ft/hó ért birok vásárolni vagy 9850Ft/hó ért 192kbit/s os netet. Szóval nem kell sírni, hogy pici gyereknek nincs 15-20Mbit je.... Örülj neki, hogy használhatsz akár stabil 1Mbit/s os netet. Mindig csak a több,több kell......
Dehát ez van, itt Vajdaságban sajnos jobb alternatíva nincs. Ilyen az élet. ADSL még csak terv, csak nagyobb városokban van, de ott is kb. 256kbit/s os kapcsolatokkal.stb... Ez van. Ezt kell szeretni, vagy legalább elviselni.Hátha lesz jobb. A wireless es net meg sajnos nem stabil, nagyok a zavarok, rengeteg felhasználó, az éter zsúfolt. Ez a technológia nem is erre lett kitalálva mint amire nálunk használják, de sajnos nincs nagyon más alternatíva. Kábelnet sincs sok helyen, csak pár településen... Na mindegy, ezt csak azért írtam, hogy azért az az 1Mbit/s is nagyon jó... Egy szolgáltató nálunk ha venni akar 1Mbit/s os bérelt vonalat akkor kb. 127000 Ft ot kell neki kifizetni havonta a monopolban lébő Telekom-nak... Ezért is nincs nálunk fejlődés. Csak pangás. :-(