• Morden23
    "http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/szilikon_voelgy_kalozai/"

Na igen. Ez a tipikus esete annak, hogy letükörfordították az angol címet - rosszul. Ők sem néztek utána :D

"valalmi forrást meg tudnál nevezni azt megköszönném. www........"

Itt találsz leírást, meg hivatkozásokat más oldalakra.

A Microsofttal úgy vagyok, hogy teljes mértékben hidegen hagy a múltbéli (és jelenkori) ügyeskedésük. Nem szimpátia meg jófejség alapján választom ki azt, hogy mi fut a gépemen, hanem praktikusság és hatékonyság alapján.

Az már csak extra adalék, hogy manapság nagyon megy a "Winfosozás", de érdekes módon a legtöbbször olyan emberek nyomják ezt, akik az overclocked cpu/gpu-s gépükre letöltik az aktuális szuperjáték szétkrekkelt változatát, és miután feltelepítik a szintén hülyére krekkelt Win-jük alá, amaz kékre fagy. Ezek után elmennek különböző fórumokra, és hozzáértő (ez a jobbik eset), vagy hozzájuk hasonlóan kretén (ez az átlagos eset) emberek véleményét szajkózva elkezdenek Windows-t fikázni, de mindezt úgy, hogy soha életükben egy percre nem használtak Linuxot, vagy Mac-et, vagy akármit.
    Ez viszont állati unalmas. Nekem is Windows van fenn, érdekes módon nem szokott kékhalálozni, nem szokott elszállni, nem vírusos a gépem, nem ömlik a spam a levelesládámba satöbbi. Pedig nem vagyok valami IT-varázsló, még távolról sem.