• sonyv1
    http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/szilikon_voelgy_kalozai/

Ez alapján néztem a filmet angolul. Tehát ezért nem nagyon emlékeztem a film címére. Ott követtem el a hibát amibe egyből bele is haraptatok hogy nem az angol címét írtam. Ezek után a félreértések elkerülése végett használhatjuk a Pirates of Silicon Valley címet. Úgysem ez a lényeg (szerintem) A Conan a bankár tetszik :-)

"Nem mindegy. Amúgy ha tényleg tájékozódtál volna, akkor tudnád, hogy Wozniak és még jópár (a filmben érintett ember) "helyretett" néhány, a filmben nem jól prezentált infót. Tehát nem én vagyok az, akinek tájékozódnia kell. Ha felhozol egy ilyen példát, akkor legalább nézz körül."

Erről nem tudtam viszont érdekel a téma ha esetleg valalmi forrást meg tudnál nevezni azt megköszönném. www........

Eredetileg amit az elején kifogásoltam (hogy a lényeghez visszatérjünk) az ami köztudott (bár javíts ki ha tévedek) , hogy tulajdonképpen ellopták azt az oprendszert? És bár biztos nagyon okosak voltak , a grafikus oprendszert elegánsan átemelték a Mac-ből és ebből gazdagodtak meg. És én erre mondtam , hogy ok. Ha már így alakult akkor ezt a céget nem támogatnám semmi áron. És sajnos most is hasonlóan látom a dolgot a Vistával kapcsolatban. NAGYON sok mindenben hasonlít a Mac OS X-hez. Amit elég gáz mert értem én hogy ami jó azt átveszik de a Microsoft elég nagy cég lett az évek folyamán és többet várnék tőle. Kísérti Őket a műlt :-) (ne érts félre nem vagyok sajnos Mac-es tehát nincs mit úgymond védenem nem azért írom ezeket). Ez volt az alapgondolatom , aztán innen jutottunk el oda ahova. Minden féle cáfolatot elfogadok tőled csak ne személyeskedjunk mert abból már kinőttünk remélem.

"A beszélgetés értelmesen is levezethető, nem csak úgy, hogy "Bilgéc geci, mert láttam egy filmben"."

Ezt én is így gondolom. Bár én higgadtan kezdtem és remélem úgy is folytathatjuk.