A film címe: A szilikon völgy kalózai! (2 címe van ugynis. Ezt tudnod kellett volna öcsi)
A fórumokra egyébként csak idegbetegek járnak? Vagy én keresgélek rossz helyen? Szívesen letárgyalnám veled ezt a dolgot. Akár itt is. Higgadtan nyugodtan bár látom Neked ez nem nagyon meg ellenben a személyeskedéssel és a támadással. BESZÉLGETNI JÖVÜNK IDE É.R.T.E.D??
"Amúgy a filmről nem vagyok hajlandó vitatkozni veled. Nem védem a Microsoft-ot, mert nem különösebben szeretem a céget (egy cég nem egy darab ember baszki), de hogy valaki ennyire gyerekes és naív legyen, az már bosszantó."
Nem hát. Én 2 emberről beszéltem. Bill Gates és Steve Ballmer. Bill sem jótékonykodott egész életében. Csak pár éve mert már azt sem tudja mit csináljon a pénzével. Ez viszont valóban pozitív.
"A Microsoft-ot oltári nagy divat manapság szidni"
Nyugi már nem fogom sokáig. Eleget szívtam vele. Megyek OS-X-re. Lehet h visszajövök XP-re ki tudja. De eleget szívtam már vele. Te maradj nyugodtan. Azért nem hiába szidják nem? Ezen gondolkozz el egy kicsit családod legnagyobb fénye Ó URAM BOCSÁNAT HOGY NEM SZIMPATIZÁLOK BILL GATES-el ÉS ÁTÁLLOK A VILÁGOS OLDALRA.
"Naná, hogy valós történeten alapszik. ALAPSZIK, nem pedig 'valós történetet dolgoz fel'."
Rágjuk csak a szart. A a két cég történetét dolgozza fel.