Morden23#28
Nem akartam paraszt lenni, egyszerűen ez a véleményem a kommentedről.
"Az hogy drámaira sikerült a film azt az élet írta"
Hülye. Mondom FILMDRÁMA, nem pedig "drámaian sikerült film". A Pirates of Silicone Walley egy egész estés szórakoztató TV-filmműnek készült, és véletlenül sem történelmi-életrajzi értekezésnek. Amúgy ez alapban is jellemző a HBO-produktumokra (lásd pl. 'Breast Men').
"Ez VALÓS történeten alapszik."
Naná, hogy valós történeten alapszik. ALAPSZIK, nem pedig 'valós történetet dolgoz fel'.
Amúgy a filmről nem vagyok hajlandó vitatkozni veled. Nem védem a Microsoft-ot, mert nem különösebben szeretem a céget (egy cég nem egy darab ember baszki), de hogy valaki ennyire gyerekes és naív legyen, az már bosszantó.
"Az meg hogy valaki belép a konzolpiacra azt hogy állítod szembe a lopással? Nagyon gyenge érv."
Hát, nem voltam ott Japánban a '80-as évek végén/'90-es évek elején, és nincsenek 'drámaian megfilmesítve' a kis japó cégek egymással vívott piaci háborúi vagy ipari kémkedési malőrjei, de azért az 1994-es PS-debüt előtt volt pár generáció konzolból (NES, SNES, SEGA Megadrive).
"Attól még hogy ilyen nevem van a WII-t jónak tartom. Meg úgy álltalában a Nintendót mint cég nagyra tartom. Bár nem venném meg. A microsoftal más a helyzet...."
A Microsoft-ot oltári nagy divat manapság szidni - ezt olyan embertől el is fogadom, aki ért a számítástechnikához, szándékoltan LINUX-ot, vagy egyéb oprendszert használ, és indokol is.
Egy olyan embert viszont leginkább kiröhögök, aki egy filmmel támasztja alá a sziklaszilárd érveit, miközben ő maga ilyenekkel dobálózik: "Nagyon gyenge érv."
Nem te vagy a legfényesebb gyertya a családodban, mi? :)