• remark #109
    Ezt tudomasul veszem. (Hogy engem nem eri meg kiszolgalni stb.)

De:
    >>>
    "es innen kezdve megprobalhatsz te vagy az MS lyukat beszelni a hasamba"

Ilyet senki nem próbál. Én csupán azt próbálom elmagyarázni, hogy az MS nem idióták gyülekezete, és nem az az életcélja, hogy a júzerekkel kib@sszon.
    Nekem sem tetszik minden amit csinálnak, de legalább értem, hogy miért úgy csinálják.
    <<<
    En ertem hogy az MS mit miert csinal. Es persze, nem eletcelja a kiszuras. Nem ez a lenyeg. Amit ki akartam emelni az az, hogy mindig is lesznek olyanok akik nem fernek bele az aktualis celkozonsegbe, es jelenleg ezek az emberek be vannak tolva egy "hulye kocka fikazo" kategoriaba, ami nem fair.
    Az ilyen "kocka fikazok" altal felhozott dolgok az esetek nagy reszeben teljesen megalljak a helyuket, es az nem vedheto gondolatmenet hogy ezeknek azert nincs igazuk mert az atlagigeny az nem ez.
    Pl. ha en azt mondom hogy a Maya 80%-ot lassul Vista alatt (adat az altalam hivatkozott cikkbol), akkor en nem egy "hulye fikazo" vagyok, hanem egy ugyfel aki rosszul jart, es szeretne az eszrevetelet masokkal megosztani. Nincs arra szukseg hogy folyton veszekedjunk itt a forumon, hiszen a felvetett kerdeseket tenyszeruen is meg lehetne beszelni. Ezert irtam azt, hogy a windowssal kapcsolatos negativ velemenyt iroknak mintha lyukat problnanak beszelni a hasaba.
    Legutobbi hsz-ed korrekt volt. Koszonom.