• remark #71
    "...az ilyen Norbiknak és dupla áron vásárolnak bio kaját csak azt üzenem bár tudnák mi az ,hogy éhezés akkor megbecsülnék az ételt és nem finnyáskodnának."

    Azt nem kommentalom amit irtal, viszont a bio kajarol eszembe jutott meg valami:
    Ne essunk abba a hibába hogy azt hisszuk hogy a bio kaja csak annyit jelent hogy "nem teszik tele minden szarral". A bio kaja azt is jelenti, hogy automatikusan az a tehén, csirke vagy akarmi ami a tejet, tojast, hust adja amit aztan nyersen vagy tej/huskeszitmenykent megeszel, termeszetes korulmenyek kozott van tartva.
    Nincs idom hosszasan irni miert jo ez, csak egy pelda: ha a tehenet hozamnovelo injekciokkal lövik be, akkor az egy dolog (bar fontos dolog) hogy a tej amit az a tehen ad, az basszus tartalmazza ezeket az anyagokat (azaz nem lehet bio), de azt elkepzelni se tudom hogy milyen hatassal lesznek aztan mondjuk ezek az anyagok a fejlodesben levo gyerekemre. Szoval nemcsak ez a baj, hanem az is hogy ez az injekcio a tehenre is rossz hatassal van, gyakran mellekhatasaik vannak, fajdalmat okoznak, a fokozott tejtermeles fokozott igenybevetel a to"gy szamara is (tobb tej miatt tobbszor/hosszaban fejik) es a to"gy begyulladhat, gennyes valadekot is termelhet, ami nagyon rossz a tehennek (es en nem vagyok allatkinzo) de kepzeld el hogy ebbol a gennybol epp eleg jut a tejbe is amit megiszol. Gratulalok. Es ez csak 1 pelda, a tej. Megtortent eset, tessek megnezni a The Corporation c. filmet.

    Ugyhogy ha valaki megbecsuli az "ételt" (az igazi ételt) az en vagyok.